Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Blog "Mese és Balett" Nyári Tábor a PKH -ban

"Mese és Balett" Nyári Tábor a PKH -ban

A Lili Suli és a Mozdulatcsiszoló Táncműhely szervezésében olyan táborban vehettek részt,ahol a mese és a tánc szorosan összekapcsolódik. A jelentkező gyerekeket két csoportra osszuk és külön foglalkozunk velük korcsoport és tudás szerint. 5-8 éves lányok és fiúk jelentkezését várjuk! Időpont: augusztus 2-6-ig.
 
"Mese és Balett" Nyári Tábor a PKH -ban
Ha a mesét táncban is megjelenítjük, összekapcsoljuk, sokkal élvezetesebbé válik a gyerekek számára a mese megélése, még több lehetőség nyílik pillanatnyi lelki és szellemi szükségleteik feldolgozására, még inkább részeseivé és részévé válnak az események sorozatának. A tánccal, azonkívül, hogy direkt módon is felvehetik a megjelenítendő mesealak szerepét, „álarcát” nemcsak a figyelmük, de a memóriájuk és a kreativitásuk is fejlődik a gyerekeknek.
 
Mese órák:
Horváth Lili, Jászai Mari- díjas színésznő vagyok, 3 gyermek édesanyja. A színészet mellett 7 éve foglalkozom drámapedagógiával. Földessy Margitnál tanultam, tanulok, akihez kamaszként jártam és aki a színészi pályára is felkészített.  www.lilisuli.hu
 
Táncórák:
Garbaisz Gyöngyi, diplomás táncpedagógus vagyok, több, mint 20 éve foglalkozom gyermekek táncoktatásával és felléptetésével. Mesebaletteket koreografálok gyerek növendékeim számára és a legügyesebbekkel Országos Táncművészeti Fesztiválokon szerepelünk.
 
Helyszíne: Pasaréti Közösségi Ház  1026 Bp. Pasaréti út 102. itt található
Jelentkezni lehet: garbaisz.gy@freemail.hu

2021.04.28. 18:51

« Vissza

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ