Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Blog Művészi Jazz tánc II. kerület

Művészi Jazz tánc II. kerület

Ajánlom a táncos mozgást kedvelő 11 éven felüli gyerekeknek, akik szeretnének felszabadultan mozogni a modern tánc, modern jazztánc segítségével.
Művészi Jazz tánc II. kerület
Más néven ART JAZZ, mely a testközpontból hosszú elnyújtott mozdulatokkal mutatja be a test végtelenségét, puhasáságát. Ezenkívül a dinamikai váltások, lendületes, szenvedélyes forgások és ugrások teszik nagyon szerethetővé a stílust. 
 
Lényege a testközpontból és a törzsből elnyújtott hosszú mozdulatok és dinamikai váltások alkalmazása.
Az izolációs technikákkal létrehozott mozgás, az egyes testrészeket egymástól függetlenül mozgatja, mely nagy koncentrációt feltételez a táncostól, ezáltal fejlődik a testudata.
Technikai alapok: Matt Mattox  jazz és a klasszikus balett. Komplexitását a moderntáncokból kölcsönzi: Limón technika, gracham technika, kortárs technikák: floor work, kontakt.
Összetettségéből kifolyólag az így kialakuló tréning komplex módon fejleszti a táncosok koordinációs képességét, erőnlétét és egyaránt alkalmas a táncban kezdő egyének képzésére még abban az esetben is, ha előtte nem volt balett, vagy egyéb tánc előképzettsége.
A Jazztánc szabadságot, improvizációs lehetőséget ad a táncosnak, a saját személyiségének megfelelően, mozdulatain keresztül fejezheti ki önmagát. Az art jazz technika tökéletes azok számára, akik nem kaptak erős klasszikus balett képzést, mégis szeretnének igényes izomzatú, rugalmas, képzett testet.
 
Szeretettel várom a 11 éven felüli jelentkezőket!
Órák: kedd 17-18   csütörtök 16.45- 18.00
Helyszín: Pasaréti Közösségi Ház, Pasaréti út 102.  https://pasaretikozossegihaz.hu/foglalkozasok-gyerekeknek

2021.11.09. 09:33

« Vissza

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ