Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Blog Művészi Jazz tánc

Művészi Jazz tánc

Más néven ART JAZZ, mely a testközpontból hosszú elnyújtott mozdulatokkal mutatja be a test végtelenségét, puhasáságát. Ezenkívül a dinamikai váltások, lendületes, szenvedélyes forgások és ugrások teszik nagyon szerethetővé a stílust. 
Művészi Jazz tánc
Lényege a testközpontból és a törzsből elnyújtott hosszú mozdulatok és dinamikai váltások alkalmazása.
Az izolációs technikákkal létrehozott mozgás, az egyes testrészeket egymástól függetlenül mozgatja, mely nagy koncentrációt feltételez a táncostól, ezáltal fejlődik a testudata.
Technikai alapok: Matt Mattox  jazz és a klasszikus balett. Komplexitását a moderntáncokból kölcsönzi: Limón technika, gracham technika, kortárs technikák: floor work, kontakt.
Összetettségéből kifolyólag az így kialakuló tréning komplex módon fejleszti a táncosok koordinációs képességét, erőnlétét és egyaránt alkalmas a táncban kezdő egyének képzésére még abban az esetben is, ha előtte nem volt balett, vagy egyéb tánc előképzettsége.
A Jazztánc szabadságot, improvizációs lehetőséget ad a táncosnak, a saját személyiségének megfelelően, mozdulatain keresztül fejezheti ki önmagát. Az art jazz technika tökéletes azok számára, akik nem kaptak erős klasszikus balett képzést, mégis szeretnének igényes izomzatú, rugalmas, képzett testet.
 
Szeretettel várom a 14 éven felüli jelentkezőket!
Órák: kedd 17.30-18.30   Első óra: Október 6.
Helyszín: Kájoni János Közösségi Ház

2020.08.30. 17:25

« Vissza

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ