Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Blog Tánctábori élmények

Tánctábori élmények

Ezen a nyáron összesen 5 hét tábort szerveztünk, 60 gyermeket tanítottunk! Színvonalas munkát végeztünk, mert 2019 nyarán óvodások, és iskolások külön héten tanulhattak.
Tánctábori élmények
Ez azzal bíztat, hogy valamit jól csnáliunk, legalábbis sok élményt szerzünk a gyerekeknek. Például, hogy a különböző korú és felkészültségű gyerekeket külön csoportban oktatjuk. 
Az idei foglakozások alkalmával látszott milyen öröm a háttér megfestése, melyet a talpukkal és a tenyerükkel készítettek.
Bár feszített  napirendünk, ez mégis remekül keretezi a táborokat, nincs üresjárat, nem unatkoznak a gyerekek, és mivel van szabadfoglalkozás ki is tombolhatják magukat.
Minden napra jut valami más izgalom: Meghívó-plakát készítés-(ezen  a nyáron még háttérkészítés is), jelmez kiegészítők: varázspálca, hajdísz, nyaklánc. Sorverseny jobb csapat munka elősegítésére, másik játszótér felfedezése, búcsú pancsolás.
És természetesen sok -sok tánckoreográfia, felkészítő gyakorlatok, nyújtás. Egy hét alatt fél órás műsort készítettünk a péntek délutáni bemutatóra. Igazán szép és felemelő volt a balettosok kitartása és a lelkesedése!

2019.08.28. 18:15

« Vissza

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ