Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Galéria Mesebalett a növendékek előadásában

Mesebalett a növendékek előadásában

A Mozdulatcsiszoló Táncműhely, 2016-17-es tanévet, a Hamupipőke mese egyedi színpadraállításával zárja. A Ferencvárosi Művelődési Központ színpadán láthatják a nézők: "nem tudom, hogy a mesébe szőttük e a táncokat, vagy éppen fordítva történt, és a táncok köré szőttük a mesét, mindenesetre, sajátos hangulatot teremtünk most is, a hagyományos mesemondás és a tánc képi világának ötvözésével. Hangokkal színekkel és zenével, hozzuk létre a hangulatot, mely a meséhez és a varázslathoz kell." mondja Garbaisz Gyöngyi, táncpedagógus
És a varázslók a gyerekek lesznek! A felnőtt vendégművészeink alakítják a főszerepeket: Deák Lili és Verbőczi Noémi mint tündér, Vékony Fanni, mint Hamupipőke és Vékony Tamás a herceg.
A mesebeli madarak türkizzöld álomszárnyakkal, ébresztik Hamupipőkét, aki azonnal nekikezd a ház körüli teendőknek. Miközben eteti a sárga kiscsibéket, azok táncolnak neki. Láthatjuk a fekete- fehér kiscicákat és a kisegereket miközben vigasztalják a fáradt Hamupipőkét és vidámságot és örömet igyekeznek belopni az életébe. Az égből alászálló galambok ezüstös szárnyaikkal segítenek, majd a Tündérek segítségével eljut a bálba is. Ahol találkozik a Herceggel, és elbűvöli őt. A bálban láthatjuk a Sógun kertje táncot a Cseresznyevirágokkal, és a Lengyel táncot is. 
Aki tudja nézze meg!
 
 

« Vissza

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ