Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin

Erdelyi Kata

Óvodásként kezdtem táncolni, egyből teljesen beleszerettem. 18 éves koromig Veszprémben táncoltam, utána költöztem Budapestre.
Erdélyi Kata

2007 óta foglalkozom tánctanítással, 2011-ig Veszprémben és környékén oktattam, 2011 óta Budapesten a Mozdulatcsiszoló Táncműhely tanáraként dolgozom gyermekekkel, jelenleg az Oktogon Tánc Centrumban. 2008-ban végeztem el a Táncpedagógusok Országos Szövetsége Modern - kortárs tánc csoportvezetői tanfolyamát. Az elmúlt években belföldi és külföldi tanítási tapasztalatokra is szert tettem gyermek- illetve felnőtt korosztályban. Táncosként napi szinten képzem magam klasszikus és modern vonalon egyaránt.

 

A gyermekek oktatása mellett a Kinestio Dance kortárstánc duó egyik alapítójaként, táncos-koreográfusként tevékenykedem, kortárstánc órákat tartok, továbbá a Mizrah Táncszínház tagja vagyok. Mindig is érdekelt az oktatás sokszínűsége, így az Esküvői Kiképzők egyik alapítójaként esküvői táncok koreografálásával is foglalkozom.


Vallom, hogy a tánc zenével való kapcsolata az egyik legfontosabb alappillére az oktatásnak, zenei képzettségem (cselló, zongora) jelentős szerepet játszik a tanítási metódusban. A gyermek korosztálynál a legfőbb célom, hogy kialakítsam a tudatos testhasználatot, esztétikai érzéküket finomítsam a mozdulatok szépségével, zenei képzettségüket megalapozzam; mindezekkel önbizalmukat növeljem. Az óvodás órák játékos, ámde fegyelmezett hangulatban telnek, mely az iskolás kor elérésekor fokozatosan alakul át tudatos rendszerré.

 

« VI. kerület

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ