Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin

Macskin Zita

Macskin Zita vagyok. 1991. 07. 11-én születtem, Szeghalmon. 3 éves koromtól egészen 18 éves koromig mazsoretteztem. Ez idő alatt számtalan díjban és elismerésben részesültem. A mai napig rendszeresen tanítok táborokban, országos továbbképzéseken. 
Macskin Zita

      A középiskolás éveimet Nyíregyházán az Abigél Művészeti Szakközépiskolában töltöttem, ahol színházi táncot tanultam. Középfokú végzettségem megszerzése után, a modern tánc  irányába fordultam és a Budapest Táncszínház táncművészeként kezdtem el dolgozni. Sok hazai és külföldi koreográfussal dolgoztam együtt. Rengeteg színházi darabban táncoltam, különböző színházak színpadain. Többek között a Nemzeti Táncszínházban, Művészetek Palotájában, Nemzeti Színházban, Erkel Színházban.

 

    Néhány darab, amikben táncoltam: Földi Béla: Száz év magány, Anna Frank naplója. Raza Hammadi: Bolero, Tavaszi áldozat. Jiri Pokornyi: Dream keeper

 

    Gyermekeknek szóló darabok: Diótörő, Holle anyó, 80 nap alatt a földkörül, Pinokkio

 

Jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója vagyok.

 

     3 éven keresztül tanítottam a Mozdulatcsiszoló Táncműhelyben. Az óráim jó hangulatban telnek, játékosak és intenzívek. Célom, hogy a gyerekek megszeressék a táncot, fegyelmet tanuljanak és kitartóvá váljanak.

 

 

Sok szeretettel várok minden kedves táncolni vágyó gyermeket!

« IX. kerület

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ