Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin

Macskin Zita

Macskin Zita vagyok. 1991. 07. 11-én születtem, Szeghalmon. 3 éves koromtól egészen 18 éves koromig mazsoretteztem. Ez idő alatt számtalan díjban és elismerésben részesültem. A mai napig rendszeresen tanítok táborokban, országos továbbképzéseken. 
Macskin Zita

     

     A középiskolás éveimet Nyíregyházán az Abigél Művészeti Szakközépiskolában töltöttem, ahol színházi táncot tanultam. Középfokú végzettségem megszerzése után, a modern tánc  irányába fordultam és a Budapest Táncszínház táncművészeként kezdtem el dolgozni.

    Sok hazai és külföldi koreográfussal dolgoztam együtt. Rengeteg színházi darabban táncoltam, különböző színházak színpadain. Többek között a Nemzeti Táncszínházban, Művészetek Palotájában, Nemzeti Színházban, Erkel Színházban.

    Néhány darab, amikben táncoltam: Földi Béla: Száz év magány, Anna Frank naplója. Raza Hammadi: Bolero, Tavaszi áldozat. Jiri Pokornyi: Dream keeper.

    Gyermekeknek szóló darabok: Diótörő, Holle anyó, 80 nap alatt a földkörül, Pinokkio

 

2019-ben a Magyar Táncművészeti Egyetemen diplomáztam. 

 

4 éve tanítok a Mozdulatcsiszoló Táncműhelyben. Az óráim jó hangulatban telnek, játékosak és intenzívek. Nagy hangsúlyt fektetek a tudatos testképzésre, a megfelelő koordinációs készség elsajátítására. Célom, hogy a gyerekek megszeressék a táncot, fegyelmet tanuljanak és kitartóvá váljanak.

 

Sok szeretettel várok minden kedves táncolni vágyó gyermeket!

« IX. kerület

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ