Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Hasznos tudnivalók

Hasznos tudnivalók

 
 

Balettórák, a gyógytornász szemével

A gyógytornász véleménye a balett mozdulatairól

A negyedik életévet betöltött gyerekek már képesek megmutatni kreativitásukat, jó a ritmusérzékük, alkalmasak csoportban való mozgásra. A tánc fejleszti a gyermek tartását, izomzatát, egyensúlyát - koordinációját, magabiztosságot és határozottságot ad. A balett alapok elsajátítása a későbbiekben előnyt jelent más mozgásformák elsajátítására is

Tovább »

 

Hogyan hat a személyiségre a gyermekbalett?

Ürmössy Mónika pszichológus véleménye

Ahogyan a műalkotások általában, a mese is szórakozást nyújt, fejleszti szépérzékünket, magával ragad. A mese szerepet játszik a gyermek önismeretének alakulásában és segíti személyisége fejlődését, sok szinten és sokféleképpen gazdagítja a gyermek életét, pszichológiai hatását pedig azért tudja kifejteni, mert elsősorban műalkotás.

Tovább »

 

Jelentkezés, beiratkozás a táncműhelybe

jelentkezés, beiratkozás menete

Jelentkezéskor kérem, hogy telefonon hívjanak fel, és beszéljük meg pontosan hány éves gyermekről van szó, milyen habitusú, és van-e előképzettsége? Így első körben már javasolni tudom, melyik csoportba érdemes elkezdeni a tánctanulást. A Táncműhelyben nincsen felvételi vizsga, minden gyermek számára nyitottak vagyunk!

Tovább »

 

Mit vegyünk fel a balettórán?

A balett ruháról, és a balettcipőről

A balettóra ruházata korosztályonként eltérő, de nagyon fontos, hogy a célnak megfeleljen. Kényelmes legyen, kinőtt ruhadarabokat, már ne vegyék fel!

Tovább »

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ