Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Vélemények

Vélemények

Balerinák és szüleik

Iskolánkba a gyerekek minimum egy évre íratkozank be, de aztán a legtöbben úgy döntenek több évig is szeretnének járni.
Úgy látom elégedettek a szülők, mert mindenkire külön is figyelünk. Hangsúlyt fektetünk a motivációra és a jutalmazásra. Ha nem megy valami többször is megmutatjuk, és amikor sikerül megdicsérjük, jutalmazzuk a gyerekeket.
Vélemények
Szülői vélemények:
Először is szeretném megköszönni Önnek és csapatának azt a kitűnő munkát amit a táborban végeztek. Nagyon szépek és ötletesek  voltak a kézműves munkák az előadás pedig csodálatos volt. Nem is tudom, hogy lehetett ezt 1 hét alatt megcsinálni!? Rengeteg munka volt benne.
 
Zsófika életében ez volt az első tábor. Nagy izgalommal készültünk ( főleg az anyuka), hogy milyen lesz, megtud-e felelni a feladatnak. Minden nap örömmel, boldogan tért haza és alig várta, hogy reggel ismét mehessen. Ezt nem tudom eléggé megköszönni.
 
Anna péntek este elalvás előtt: “Anya, nekem hatalmas élmény volt ez a tábor!” - köszönjük Gyöngyi néni és a többiek türelmét és kedvességét! Nekünk ez volt az első tábor, és a szuperérzékeny kislányunk végül szuperül érezte magát és sikerélménye lett!
 
Garbaisz Gyöngyi, stúdióvezető:
A tábor 5 napja alatt tanítjuk be kollégáimmal a koreográfiákat, és pénteken már elő is adjuk a szülőknek, érdeklődőknek. Az egész tanév alatt megtanultakra tudjuk építeni a koreográfia mozdulatait, ezért az 5 nap először kevésnek tűnik, de mivel minden nap kétszer van balettóra és próba, nagyszerűen belefér minden!
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ