Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Hasznos tudnivalók Jelentkezés, beiratkozás a táncműhelybe

Jelentkezés, beiratkozás a táncműhelybe

jelentkezés, beiratkozás menete

Jelentkezéskor kérem, hogy telefonon hívjanak fel, és beszéljük meg pontosan hány éves gyermekről van szó, milyen habitusú, és van-e előképzettsége? Így első körben már javasolni tudom, melyik csoportba érdemes elkezdeni a tánctanulást. A Táncműhelyben nincsen felvételi vizsga, minden gyermek számára nyitottak vagyunk!
Az első órák alkalmával a balett tanár dönti el, járhat-e a gyermek, vagy sem. Magatartás, koncetráció problémák esetén lehetséges az eltanácsolás, bár erre is inkább megoldást keresünk, és az esetek többségében sikerül integrálni az ilyen gyermeket is. A szülők együttműködésére nagy szükség van! 
Ha csak érdeklődők, a Kapcsolat menüpontban kérdezhetnek is, vagy a garbaisz.gy@freemail.hu e-mail címen is szívesen válaszolok a kérdéseikre.
Tanév közben is van lehetőség csatlakozni, de ezt is telefonos megbeszélés, és próbaóra után érdemes elkezdeni!
A beiratkozás csak a második, harmadik órán történik, mikor már a növendék és a szülők is biztosak benne, hogy az adott csoportba szeretnének járni. Beiratkozáskor vállalják, hogy rendszeresen elhozzák a gyermeküket, az órákra, hogy a tanár haladni tudjon a tananyaggal. Kérjük, hogy egy adatlapot töltsenek ki, amiben az elérhetőségeiket megadják, így a levelezőlistába is fel tudom venni a szülőket.

« Hasznos tudnivalók

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ