Baba
Cica
Csibe
Kutya
Nyuszi
Pingvin
Főoldal Blog Élménybeszámoló a nyári táborokról

Élménybeszámoló a nyári táborokról

Igazi öröm számomra, hogy a táborok egyre népszerűbbek és egyre többen jelentkeznek olyanok is járnak, akik az évközi táncképzésre nem járnak...
Élménybeszámoló a nyári táborokról
ez azzal bíztat, hogy valamit jól csnáliunk, legalábbis sok élményt szerzünk a gyerekeknek. Például, hogy a különböző korú és felkészültségű gyerekeket külön csoportban oktatjuk. Reméljük hogy jövőre lesz külön iskolás, és külön óvodások számára szervezett tábor.
Az idei foglakozások alkalmával látszott milyen öröm a háttér megfestése, melyet a talpukkal és a tenyerükkel készítettek.
Bár feszített  napirendünk, ez mégis remekül keretezi a táborokat, nincs üresjárat, nem unatkoznak a gyerekek, és mivel van szabadfoglalkozás ki is tombolhatják magukat.
Minden napra jut valami más izgalom: Meghívó-plakát készítés-(ezen  a nyáron még háttérkészítés is), jelmez kiegészítők: varázspálca, hajdísz, nyaklánc. Sorverseny jobb csapat munka elősegítésére, másik játszótér felfedezése, búcsú pancsolás.
És természetesen sok -sok tánckoreográfia, felkészítő gyakorlatok, nyújtás. Egy hét alatt fél órás műsort készítettünk a péntek délutáni bemutatóra. Igazán szép és felemelő volt a balettosok kitartása és a lelkesedése!

2018.07.27. 11:27

« Vissza

Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Babaház
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ